Ook als je niet zoveel van de stichting hoort, kun je erop vertrouwen dat we hard aan het werk zijn! Soms is het alleen moeilijk om dat zichtbaar te maken.

Zo is Esther-Clair momenteel gedreven bezig om een mooi Broer en zussenboek te produceren. Naar verwachting zal dit boek in Oktober 2016 beschikbaar zijn voor het grote publiek. Het boek verteld de verhalen van broers en zussen van iemand met een chronische ziekte. Hoe is het nou om samen op te groeien?

Ondertussen werken Vincent en Jos in samenwerking met EverywhereIM aan een ziekenhuis-app. De app moet naast ontspanning en verwerking van ervaringen ook een praktische hulp voor je zijn in het ziekenhuis. Op dit moment zijn de hoofdfuncties van de app uitgewerkt en is er een gebruiksvriendelijke interface ontworpen.

Vincent verwacht tot zijn grote geluk op 24 Augustus 2016 getransplanteerd te worden. De app-ontwikkeling komt dan helaas even stil te liggen. De planning is om de ontwikkeling in Oktober weer op te pakken om nog voor het einde van het jaar een eerste demoversie van de app te kunnen presenteren. Bij deze alvast een micro-impressie.app impressie