De oprichters

Bureau Sterrenstof is opgericht door Vincent Moolenaar en Esther-Clair Sasabone. Wij zijn twee creatieve geesten en ervaringsdeskundigen in het omgaan met een chronische ziekte. Ondanks de nodige beperkingen, leggen we de lat in ons leven hoog. We staan open voor nieuwe uitdagingen en willen van elke ervaring wat leren. Met onze opgedane kennis helpen we niet alleen onszelf, maar we geven het ook graag door aan anderen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze paden voor het eerst kruisten bij de Opnames van De Grote Donorshow van BNN.

Een vriendschap ontstond en daarna de behoefte aan een Platform voor onze creatieve uitingen en wilde plannen. Het Platform is Bureau Sterrenstof geworden.

Biografie Esther-Clair
Biografie Vincent

Onze doelen

Onze stichting heeft de volgende doelstelling: het zin geven, coachen, adviseren en verlenen van voorlichting en expertise aan mensen met een beperking in de vorm van een (chronische) ziekte en hun omgeving, het bevorderen van hun contacten alsmede het bevorderen van de kwaliteit van leven.

Initiatieven

Als eerste project hebben we een boek uitgegeven voor kinderen met een chronische beperking en hun familie, vrienden en ieder die meer wil leren over de belevingswereld van deze kinderen. We bezochten medische conferenties en symposia, ziekenhuizen en boekhandels om het boek te presenteren en voorlichting te geven.Volgende projecten zijn in voorbereiding. Zoals een boek ter ondersteuning van de omgeving van het chronisch zieke kind: de ouders, broertjes en zusjes.

De stichting

Naam
Stichting Bureau Sterrenstof

Contactadres
Albert Neuhuijsstraat 9
3583 SR Utrecht
tel: 06-10277223 / 06-24681037

Email:
estherclairsas@hotmail.com
vincent.moolenaar@gmail.com

BTWnummer: 854264371B01
KVK-nummer: 61234982

Bestuursleden
Vincent Moolenaar, voorzitter
Esther-Clair Sasabone, penningmeester
Jacqueline de Jong-Moolenaar secretaris

Beloningsbeleid
De bestuursleden zijn onbezoldigd en ontvangen onkostenvergoeding van max. 500 euro per jaar

Galerij