Goedendag trouwe volgers! Bureau Sterrenstof wil je hartelijk bedanken voor je betrokkenheid en interesse in onze mooie stichting. Dankzij jouw steun krijgt onze boodschap extra kracht waarmee ons bereik nog groter wordt.

We hopen in de nabije toekomst ook weer te kunnen rekenen op je interesse, likes, shares, retweets of opdrachten. Zo kunnen wij op verschillende wijze bijvoorbeeld bijdragen aan de zorg van (chronisch-) zieke kinderen en volwassenen.

Een van die manieren is met de ontwikkeling van betekenisvolle initiatieven voor onze doelgroep. Zo wordt er door de stichting momenteel een Broer en zussenboek ontwikkelt en werken we aan een ziekenhuis-app om het bezoek aan het ziekenhuis zo prettig mogelijk te laten verlopen. We verwachten dat het boek in Oktober/November dit jaar verkrijgbaar zal zijn, de app wordt naar verwachting in 2017 afgerond.

Hoe is het eigenlijk met de stichting? Esther-Clair werkt momenteel hard aan het Broer en zussenboek om er op kort termijn een mooi product af te kunnen leveren. Vincent is eind Augustus 2016 getransplanteerd en is hiervan herstellende. Hoewel de nier het goed doet is het nog wel spannend en kan hij nog niet met ontslag naar huis. Ook moet hij nog veel rust pakken waardoor stichtings-werkzaamheden even stil zijn komen te liggen. Vincent wil onze trouwe volgers graag hartelijk bedanken voor alle leuke kaarten die hij via de stichting heeft mogen ontvangen.

Hopelijk zijn we als stichting snel weer compleet en kunnen we op volle vermogen weer aan de slag!