Je kunt ons nieuwe boek: BROERS en ZUSSEN, hoe is het voor jou? nu al bestellen op onze site! Het boek ligt ‘as we speak’, bij de drukker en komt officieel pas 5 oktober uit. Maar als je nu een al bestelling plaatst, ben je zeker van een exemplaar en bovendien krijg je twee euro korting. Dus klik snel op Bestellen
Hier alvast een klein voorproefje van het verhaal van Mirjam de Graaff over de relatie met haar broer Bart de Graaff (oprichter van BNN):

Op zondag mocht ik soms mee op bezoek. Hij lag in quarantaine, in een box. Dan mocht ik naar hem kijken en zwaaien achter glas. Ik zag dat hij bergen speelgoed om zich heen had. Alles wat we altijd samen wilden hebben, dat had hij gewoon! En thuis ging het ook altijd over hem. Mijn moeder was de hele dag in het ziekenhuis en als ze thuiskwam huilde ze. Ik zorgde dan dat ik onzichtbaar was. Gek genoeg heb ik Bart nooit iets kwalijk genomen, hij kon er niks aan doen. Ik heb die ongelijke verdeling van aandacht wel altijd als moeilijk ervaren. Ik was ook wel jaloers. Ik hoopte dat ik ook eens buikpijn zou krijgen en iedereen aan mij zou vragen: ‘Hoe is het met jou?’ Natuurlijk wilde ik dat niet echt, maar ik wilde wel al die aandacht die daaraan vast hangt en al die cadeautjes die erbij horen.

BROERS en ZUSSEN, hoe is het voor jou?  is het tweede boek van Bureau Sterrenstof. In dit boek staan twaalf prachtige persoonlijke verhalen. Ze gaan over de verschillen tussen bijzondere broers en zussen. De verhalen hebben met elkaar gemeen dat de verteller een broer of zus met een chronische ziekte of beperking heeft. De aandacht gaat vaak uit naar degene die ziek is en extra zorg nodig heeft. En dat is soms best lastig. Maar het blijft toch je broer of je zus, waar je ontzettende lol mee kan hebben. Daar vertellen de hoofdpersonen openhartig over en met heel veel liefde voor hun broer of zus. Een boek voor iedereen, die van bijzondere verhalen houdt!

WTK omslag BROERS & ZUSSEN.indd