De doelstelling van ons aller eerste initiatief is gehaald en daarom kan de stichting zich nu richten op de ontwikkeling van twee gloednieuwe mooie initiatieven. Vandaag heeft de stichting hier de aftrap voor gegeven met een afstemming over deze initiatieven. We willen er uiteraard net zo’n succes van maken als bij De wonderlijke ruimtereis van Steven Sterman!

Het eerste initiatief is een broer en zussenboek. Het boek besteed aandacht aan de broers/zussen met een broer of zus met een chronische ziekte. Een chronische ziekte kan van grote invloed zijn op het dagelijks leven van de persoon die het heeft, maar net zo goed voor de omgeving zoals de broers en zussen. De mooie verhalen van deze lotgenoten aan de zijlijn worden gebundeld in een mooi boek voorzien van mooie portretten. Het boek is naar verwachting in Oktober 2016 te bewonderen.

Het tweede initiatief heeft als doel om het ziekenhuisbezoek voor iedereen prettiger te maken. Wij verwachten veel spanning horende bij het ziekenhuis bezoek te kunnen verzachten met een creatief idee. Op dit moment is de stichting aan het kijken of we deze doelstelling met een app kunnen behalen, maar een andere vorm behoort ook nog tot de mogelijkheden.

Voor realisatie van beide initiatieven kan de stichting nog hulp gebruiken. De stichting is nog opzoek naar iemand met verstand van DTP en iemand die ons wilt helpen met de fondsenwerving. Stuur ons gerust een berichtje als je het leuk vind om met ons mee te denken!IMG_7450