Hallo allemaal, mijn naam is Steven Pheifer.
Ik kom het team van Bureau Sterrenstof versterken. Ja, je hebt het goed gelezen. Het toeval wil dat ik ook Steven heet! Echter ben ik niet degene waarop het boek van Steven Sterman gebaseerd is. Wel ben ik, net zoals Esther-­Clair en Vincent, nierpatiënt. Sterker nog: ik ben sinds 9 maanden weer aan de dialyse.

Wat zal mijn invulling zijn bij Bureau Sterrenstof?
Ik ga het Esther-­Clair en Vincent hopelijk, tijdens evenementen, zo gemakkelijk mogelijk maken door ze te assisteren bij activiteiten. Daarbij zal ik leuke foto’s en video’s te maken om jullie op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van Bureau Sterrenstof. Tevens hoop ik met mijn eigen ervaringen een toevoeging te zijn met betrekking tot eventuele schoolbezoeken. Ik ga er in ieder geval met frisse moed tegenaan. Tot op een schoolbezoek of andere gelegenheid!

Mijn eerste ervaringen bij Bureau Sterrenstof Ik heb het geluk gehad dat bij mijn aanstelling ik gelijk twee hele leuke activiteiten mocht bijwonen, namelijk opnames voor Back to the Zero’s en een schoolbezoek in Wijk bij Duurstede. Ik heb tijdens deze activiteiten kunnen helpen door hier foto’s te nemen en te filmen. Daarnaast is voor mij het schoolbezoek extra leuk omdat, ik een paar jaar de PABO heb gestudeerd en dit dus ”right up my alley” is. Ik hoop in de toekomst nog meer leuke evenementen te bezoeken en interessante mensen te ontmoeten!